the crazy pack

Alla inlägg under december 2010

Av thecrazypack - 17 december 2010 18:49

Är de söta eller vad?! Och både Tinda och Parker säger åt den andre (även om Parker inte hörs) och den andre respekterar det så fint   

Av thecrazypack - 17 december 2010 17:32

Det skiljer ett kilo mellan Virus och Felix nu! Och det är inte tjockisFelix som är tyngst! Nä tjockisFelix är numera en smalisFelix m bara ynka 3,8 kg! Han har plötsligt tappat så mycket att matte upplever honom som för smal. Toppen säger Felix som slipper bantarkäk och nu kan äta för att faktiskt gå upp ca 2 hg i muskler. :) Virus däremot är fortfarande en tjockis :P Kom på att vi glömde väga Veto, så det får vi nog åtgärda i helgen. Vill ha koll på hennes vikt iom hennes tandproblem.


Fått virkat lite idag iaf, men lusten saknas lite. Nu gör jag det bara för att det måste bli klart innan jul :( Hoppas få tillbaks lite lust snart m nåt projekt som jag gör bara för att jag vill, men först skall detta bli klart + det till mormor.


Fortfarande låg och ledsen, blir ju inte bättre av skitväder m yrande snö. Tror inte att hundarna och D får ut mig alls idag :P Skulle kanske ta tag i några filmer som väntar på att visas? Tinda är med på en och sen filmade jag mina kräk när vi tränade innan idag. Just det ja, vi har fått tränat idag för första gången på två veckor tror jag. Det var kul iaf! :) Polletten hade trillat ner både hos Enya och Felix! :) Ibland behöver ma en paus i träningen för att allt skall falla på plats. ;) Nu kanske vi kan hinna med att utveckla det hela ytterligare innan december är slut?

Av thecrazypack - 17 december 2010 13:38

Idag kom första julkortet i brevlådan och gjorde mig glad :) Himla fint var det med. :) Något i brevlådan är verkligen alltid lika roligt (vi har ju typ bara e-fakturor numera, så räkningar dyker nästan aldrig upp i lådan ;) ). Nog för att mail är roligt med när det kommer från vissa, men inget slår ett brev/paket/kort i lådan :) Nu pryder det vårat kylskåp och förhoppningsvis får de snart sällskap av andra fina julkort. :)

Av thecrazypack - 16 december 2010 23:18

Hur man än gör blir det fel och jag är jävligt less på det faktiskt! Vad skall man göra för att alla skall vara nöjda? Och är det verkligen upp till mig att se till att alla andra är nöjda och har det bra? Nä jag är less och först o främst måste jag faktiskt se till att försöka må bra själv!


Virkningen går skit btw *suck* Kommer inte hinna klart m allt som jag vill inför jul & då ledsnar jag och känner för att skita i allt. :( Har så svårt att prioritera, då allt bara vimsar runt i nån salig röra i huvudet på mig... Men ett projekt skall jag verkligen försöka hinna bli klar med och sen så är det en grej till mormor med (för annars har jag ingen aning om vad hon skall få i julklapp & det är ju ett ännu större problem *suck* )


Dessutom ser det ut som beställda julklappar från jordens alla hörn inte hinner komma hit i tid. Och om så är fallet måste jag ut och panikshoppa något i veckan som kommer (m resten av panikshopparna). Blä känner inte alls för det + att det går ju dubbelt så mkt pengar helt plötsligt då :( (även om det är D som ligger ute m de flesta pengarna då...)


Blä blä blä.... munter blogg va?! :P


Dagens duktiga då? Julkorten blev postade! Yay! :P Och Enya & Parker fick en tur. Upptäckte ju att stigen i skogen var plogad igår, så jag tänkte att det blir super att gå idag igen. Tyvärr så hade ju stigen över åkern/fältet blåst/snöat igen, så det blev ju inte riktigt en så lättsam promenad som jag hade hoppats. Men vi tog oss iaf runt utan att bli det minsta ovänner & det är ju alltid något när jag är på så här muntert humör :P Imorn vägrar jag dock att gå någon annanstans än på plogat och gissningsvis tänker jag tvinga m D ut efter jobbet.


Men nu sussa... kanske en bild först bara...

  Bild från i somras nångång då Felix bäddat ner sig själv i nån väska/packning på kökssoffan. Man vill ju inte riskera att missa en utflykt ;)

Av thecrazypack - 16 december 2010 11:22

Känner mig låg och ledsen idag. Blir ju knappast bättre av att det snöar och blåser kallt heller. :( Är inte motiverad att göra någonting. Känner inte ens för att virka *suck*


Det måste fan hända nåt snart för att bara gå här och ruttna börjar jag verkligen tröttna på. Man blir fan knäpp av mindre ju :( Motivationen är helt väck o jag känner mig bara allmänt kass. Vilket resulterar i att jag inte får nåt vettigt gjort alls och så känner jag mig bara ännu kassare :P Jävla skitiga sunkspiral!


Dagens mål är iaf att få postat julkorten, samt gå en tur m Enya och Parker. Felix och Tindafår nog nöja sig m att gå till postlådan för att gå en långis m Tinda orkar jag då inte. Hon for runt som en virvelvind i snön på morgonkissen.


Bläääääääää!

Av thecrazypack - 15 december 2010 22:20

Så var tösen här igen. Tänk det är ju nästan som vi fortfarande har 4 hundar... Hon var glad över att komma hit igen iaf och de andra var glada över att se henne med. Men när vi skulle kolla på film så valde Tinda att ligga själv ute i soffan

 

medan vårt gäng bredde ut sig i sängen

 

Nu skall vi käka nattmackor och sen blir det väl till att försöka sussa. Jobbig dag idag & känns inte som att natten kommer bli bättre... :(

Av thecrazypack - 14 december 2010 23:47

Idag riggade vi återigen filmkameran när vi skulle iväg och handla. Vi var borta ca 45 min och kameran filmade i knappa 40 min. Enya var klart orolig och dryga 20 min in händer detta


Behöver jag säga att mitt hjärta gråter lika mkt som Enyas?! Nu tusan måste vi ta tag och ensamträna fröken igen för så där skall hon ju inte behöva känna när vi åker och handlar! Vad jag skall hitta på vet de tusan, men det får bli till att gå upp till bibblan o virka, läsa eller nåt annat några dagar i veckan.

Av thecrazypack - 14 december 2010 14:34

Ja, skall man försöka dra hela helgen lite snabbt i ett inlägg tro? Oavsett hur väl jag försöker beskriva den blir det ju bara trista ord i jämförelse, men men...


Då vi kom i säng så himla sent på fredagen beslutade vi oss för att sova en timme längre än planerat och gick upp vid 7. Målet var att komma iväg vid 9, men vi körde upp på motorvägen först 9:50. Skapligt försenat för att vara oss ändå tycker jag ;) Felix satt i sin bur i baksätet, Enya och Parker satt fastspända i baksätet de med. Parker hittade dock snabbt ner till fotänden bakom D och fick där ligga. Tyvärr så vart han rejält stressad under resan, då det var vinterväglag som lät en hel del stundtals när vi körde. När det var som värst hypeventilerade han och skakade :( Men stundtals såg han ut att nästan sova med.


När vi kom fram efter ca 6 timmar i bilen fick hundarna gå en kort sväng innan vi gick in. Enya och Felix var överlyckliga, medan Parker hellre ville ta bilen och åka hem igen. Vi fick mat, firade lite jul och satt och pratade tills vi alla var så trötta att vi var tvungna att sussa. Trodde jag ja... Parker fann ingen ro alls och första natten var en pers utan dess like. Slutade jag att massera/ta på honom reste han sig upp och gnydde orolig. Så så fort jag somnade, väckte Parker mig så gulligt :P Behöver jag säga att jag var TRÖTT när det väl var dax att gå upp på söndagen?!


Söndagen packades utflyktsväskan och bilen styrde mot älskade klockis! Enya kunde vara lös hela tiden vi var där, Parker lyckligt skuttandes i långlina och Felix, den stackaren, fick bli buren större delen av tiden. Massa vacker snö i härliga solstrålar!    Vi fikade lite i stugan, kollade isen och sen bar det va hemåt igen (bilder kommer nog nån dag). Hemma igen fick jag och Parker en chans att vila lite. Lillpojken somnad gott under täcket hos mig och även jag fick en kort sömn innan farmor & farfar var på plats för fika & glögg.


Söndagsmiddagen bestod av älg, vilket var första gången för mig. Även en kinkig jag kunde tycka om något nytt. :) Inte succegott kanske, men helt klart ätbart (vilket är ett bra betyg från mig ;) ). Efter maten blev det mer prat, Ds syster E spelade piano (något som Parker tyckte var helt ok!) och till sist fick jag äntligen se bilder från när D var liten. :) Det blev ganska så sent i slutänden, men tack o lov så sov vi gott när vi väl somnad!


Måndag upp tidigt och säga hejdå till Ds familj som drog till jobbet och sen packade vi ihop oss efter en kort hundpromenad och åkte hem. Resan hem gick bättre för Parkers del iaf. Han fick börja den i mitt knä och efter en stund gick han och la sig vid mina fötter. Där låg han sen under en fleecefilt större delen av resan. Lite flämtningar blev det, men betydligt lugnare än uppresan iaf.


Längtar tillbaks och jag hoppas vi får tummen ur att åka upp och hälsa på nån gång i vår med. För att vänta till sommaren och klockis känns himla långt borta!

Ovido - Quiz & Flashcards