the crazy pack

Alla inlägg under juli 2011

Av thecrazypack - 9 juli 2011 22:56

Krypet har fått en massa mer saker som inte fått synas i bloggen insåg jag idag när jag var uttråkad och pysslade runt bland h*ns saker. Här kommer en del av grejerna...


Gratis är alltid "gott". Prylar från två gratisboxar man kan få som gravid.


Krypets gammelmormor har hunnit shoppa lite med


Precis som Krypets morfar (som fick i uppdrag att köpa tygblöjor när han var utomlands)


Krypets moster (som ju redan köpt en VAGN till Krypet) har shoppat denna ljuvliga body


Krypets mamma är hopplös och skall inte gå in i butiker som det är nu, för shoppingtarmen SKRIKER då (Krypets pappa har dock varit m på ett hörn ibland iaf)

   


Farliga är att man inte ens behöver lämna datorn för att hitta ljuvliga saker till Krypet


Det finns fortfarande en hel del som behöver köpas till Krypet, men just Krypets garderob är nog fylld nog ;)

Av thecrazypack - 9 juli 2011 21:20

Husse är på svensexa och Enya väntar trogen på honom vid dörren

 

Av thecrazypack - 9 juli 2011 13:16

Kanske skall bloggen ta sommarlov? Lusten att skriva finns inte riktigt och kommentarerna är få, så ni är väl redan på sommarlov...

Av thecrazypack - 8 juli 2011 20:45

 

Tror allt att jag blev ganska så nöjd med den... Borde väl ha nyare bilder, men så länge får ni hålla till godo m dessa.

Av thecrazypack - 6 juli 2011 16:20

Vad gör man om fogarna överlever en agilitykurs utan att gnälla det minsta dagen efter? Jo rakar ner och duschar ena hunden, samt passar på att duscha den knäppa hunden som frivilligt kommer in i badrummet när man släpper ut den försa hunden!


Får väl tacka Tua för bältet som uppenbarligen hjälpte på kursen igår. Idag har jag dock inte använt det och m tortyren i badrummet lär jag väl märka det :P


Av thecrazypack - 6 juli 2011 11:53

Vi kom dit och han var som vanligt skitladdad! Flög fram i sin långlina, studsade och var överlycklig! Vi delades in i grupper och vi hamnade m bcn och en lapsk, en perfekt grupp för oss då mattarna är lugna och vuxna. :) Sen skulle vi börja m däcket! Yay tänkte jag :P Däcket på vår klubb är liksom ingen liten smidig konstruktion direkt. Dessutom rasslar den och låter läskigt (fråga Enya) om man nuddar den lit för mkt.
Enya visar däcket när det är högt, Parker fick testa det lågt.

Iaf, sätter mig vid däcket m målet att han iaf skall lukta lite på det eller så, men grabben var på bra humör så helt plötsligt hade han tagit sig igenom det! Och inte bara en gång, utan flera gånger! Trots att bcns husse stod bra några meter bort m en barnvagn! Vi körde det några gånger och det funkade tom när jag stod upp med! Sen var jag nöjd, då jag vet att han lätt blir tittig och orolig om det blir för mkt. Så vi satte oss och tittade på de andra som lärde sig däcket, vilket Parker tog m ro. :)

Sen var det dax för fortsättningen på hopp. Först skulle vi repetera den allra försa övningen där Parker skulle hoppa över hindret när jag går bredvid. Gick inte alls! :P Den där barnvagnen var allt för nära nu helt plötsligt och världen verkade farlig och läskig när matte började ställa krav. Så ett hopp fick vi sen var vi nöjda och gick och mös några meter bort i gräset. Andra hoppövningen så skulle vi skicka hunden över hindret mot en skål m gotta. När vi mös i gräset passade jag på att muta Parker m lite mjukost i skålen några gånger, så när det var dax att skicka över hindret var han riktigt laddad. Det är ju inte helt okomplicerat att göra en sån övning m Parker för ingen annan kan ju hantera skålen och han kan ju inte "stanna" särskilt bra :P Men m lite trixande så lyckades jag få skålen till adra sidan hindret utan att för den skull dämpa Parkers gnista så han inte vågade i slutänden. Och studs så for han över hindret och till sin gotteskål! Två gånger körde vi och sen fick det vara bra. Han gjorde det ju så klockrent båda gångerna :)

Sen var det dax för tunneln igen. *suck* Parker kan tunneln, när vi inte är på kurs :P Men på kurs kan han den visst inte. Han gick fram till den utan problem, kunde tom tänka sig att sitta kvar vid andra änden när jag gick runt, men springa igenom kunde jag glömma :P Han studsade mest bara runt och fånade och efter några försök gav jag upp. Men det positiva i det hela var att han var glad HELA tiden! Han tramsade och fånade, gjorde inte som jag ville/tänkte, men ingenstans syntes minsta antydan till att han skulle känna sig trängd, pressad eller minsta lilla obehag. :) Så när de andra sen körde tunneln så tog jag och Parker och sprang lite på planen, busade, kissade o bajsade och hade kul.

Sen blev det fika och efter fikat gav vi oss av till "safaribanan". När vi började ta m Parker till klubben så var dt just safaribanan vi gick med honom, något vi glömt bort den senaste tiden. Det var dock tydligt hur KUL Parker tycker banan är och att vi bör komma ihåg att gå där m honom varje gång vi är där. Safaribanan är en bana m massa olika balans-, kryp-, klätter-hinder mm. Det finns rörliga underlag och massa annat nyttigt för hundarna att lära sig ta sig över. Parker kör de flesta på banan, utan några läskiga kryp-hinder.

Vad som var så himla roligt var att Parker faktiskt var BÄST av hundarna i vår lilla grupp! När de andra tvekade och fegade studsade Parker upp på hinderna. Ingen tvekan alls utan m självklara steg sprang han över stegar, plankor, hoppade från stubbe till stubbe och bara GLÄNSTE! Han fick beröm för sin fina kroppskontroll av instruktören och när de andra hundarna knappt fick upp en tass på en liten stubbe så satsade Parker på att få upp alla fyra (men misslyckades lite och blev stående m två baktassar på istället). Det var så underbart att se hur han fick glänsa över "normala" hundar! För oss glänser han ju varje gång, men det ser ju knappas de andra som mest ser en fjant som typ inte gör nåt vettigt. Men igår på safaribanan var han faktiskt BÄST oavsett vilken bakgrund man hade!!


Dessutom så körde Parker HELA kursen igår! Tidigare gånger har Felix fått hoppa in mot slutet eller så har vi bara avbrutit, då Parker helt enkelt blivit för trött. Men igår var han en stjärna genom hela kursen och hade superkul!!

Av thecrazypack - 5 juli 2011 14:19

Evigheter sen nu, men några bilder får det allt bli... I påskas fick vi besök av både min mor och Ds syrror. Det blev först en utflykt till Åsabackarna

                       

Sen blev det grillmiddag (utan bilder) med baklava till efterätt och några parti m världens finaste memory.

   

Ovido - Quiz & Flashcards