the crazy pack

Alla inlägg under mars 2011

Av thecrazypack - 7 mars 2011 22:41

Dagen som var har varit lite upp o ner. Började dagen och kände mig helt sjukt trött. Efter frukost och hundarnas morgonkiss var jag så trött att jag bara ville gå o lägga mig igen. Satt uppe ett tag till, men sen tog jag datorn och bäddade ner mig framför en dokumentär. Somnade inte, men låg och vilade i dryga 90 min vilket var skönt.


Sen fick Felix sig en tur till postlådan då jag behövde posta ett brev till folksam. De andra fick nöja sig m en snabbkiss innan jag sen tog tag i Azuls bur. Stackarn har behövt få städat länge nu, så hon var nog glad när hon fick komma tillbaks till buren sen. :) Spenderat en tid kikandes på de små degusbebbarna med. :) Myntas ungar börjar så smått visa sig utanför holken nu. 3 av honorna är bokade nu och skall fortsätta avlas på vilket känns jättekul. :) Två honor tror jag att jag kommer behålla själv, Cocos från Vega och Dragonfly från Mynta. Kommer bli lite strul ett tag m Gnejs och döttrarna, men det skall nog gå att ordna på nåt vis. Tänkte ta en kull till på Vega och Mynta och sen kanske förska kastrera Gnejs. Degusaveln får nog ligga på hyllan nåt år eller så gissar jag... Så spara några töser och sen blir det till att leta ny hane när jag isf vill ta upp aveln igen.


Imorgon börjar min och Enyas agilitykurs. :) Skall bli så himla kul att komma igång igen! Lite strul imorn dock, då vår bil inte funkar riktigt som den skall. Vi får ta tåget till mjölby och där möts vi upp av en annan kursare som tar oss till kursen. Hem åker vi bil hela vägen m kursaren iaf! Jag lär vara helt döööööööd när vi kommer hem imorgon, men jag får väl ta det lugnt på onsdag isf. Huvudsaken är att jag och Enya kommer igång m träningen igen!


Nu är det nattdax här

Av thecrazypack - 7 mars 2011 12:48

Den senaste tiden har flertalet rapporter om varg i vår närhet kommit in. :) Jag kan inte annat än hoppas att vi skall få ett vargrevir i närheten så småningom!

http://www.corren.se/ostergotland/linkoping/?articleId=5556518&date=&menuids=


Av thecrazypack - 6 mars 2011 19:51

Degusungarna växer och Vegas ungar är numera ute och busar mest hela dagarna. Idag hittade en liten hela vägen upp på översta hyllan, så nu är de verkligen överallt! :) Och vi tog nya bilder igår. Tyvärr blev de inte så lysande bra som jag hoppats, men nog vill ni se de små söta ändå ;) Dessutom har de fått namn nu med!


Först ut Vegas kull m Estrellado´s Citrus

 


Estrellado´s Cocos, som nog kommer att stanna. Hur kan man släppa en sån sötnos liksom?!

 

Estrellado´s Carum, som absolut inte ville vara m på bild

 


Estrellado´s Calluna som är störst och busigast

 

Estrellado´s Carex

 


Myntas ungar, här Estrellado´s Darwin

 

Estrellado´s Damselfly som har den sötaste svansen!

 

Estrellado´s Dragonfly, som jag faktiskt börjar bli sugen på att behålla...

 

Av thecrazypack - 5 mars 2011 15:49

Superfint väder, om än lite blåsigt ledde till en utflykt till grustäckten. Uppskattat av alla och nu när vi fått mat i magen så skall jag nog krypa ner i sängen snart och sussa lite. Men först lite bloggande. :)


På vägen hittade vi ett skinn m päls, kanske från ett vildsvin. Enya älskar sånt, så hon tuggade i sig en del, slet av en massa päls och bar med sig en bit en stund. Felix smakade lite med och Parker luktade lite men ville mest vidare. Älskar att vi bor så vi kan stöta in i sån där bra berikning utan att behöva anstränga oss ;)


Sen slog vi oss ner i slänten och fikade innan det var dax att traska hem igen. Hundarna är nöjda och vi är nöjda! :)

  Enya m sin pälsbit

Av thecrazypack - 4 mars 2011 19:15

Kl. 17 idag mötte vi upp Oskar m matte vid campus och gick till fårhagen. Där roade sig hundarna kungligt i nästan 90 min innan mörkret hade lagt sig och vi skildes åt. Blev förvånad över hur kul Enya tyckte det var att träffa Oskar. Jag trodde att det var Parker som skulle bli lyckligast faktisk. Viss blev Parker glad med, men det la sig efter en stund och den sista tiden såg han mes förbannat lidande ut då han ville hem. Parker skrämde halvt ihjäl oss då han beslutade sig för att man kunde gå på isen och gömma sig i betongröret som leder bäcken under vägen! Tur nog höll isen och Parker beslutade sig för att komma fram när vi rusade åt andra hållet, men fy vilkaläskiga sekunder det var! Sen kopplades hundarna och vi gick hemåt. Det var himla trevligt att möta Oskar och matte. :) Man önskade att man bodde närmare så man faktiskt kunde ses lite mer ofta, men man får väl vara glad för de tillfällen man får. Är lite avundsjuk på M som har massa roliga kurser denna månaden. Tur att vår agility börjar åtminstone, så vi har nåt kul att se fram emot.


Nu är jag helt döööööd. Hundarna med! Blir perfekt m lite mat och sen Let´s Dance!


Tack M och Oskar för en supertrevlig träff!!

Av thecrazypack - 3 mars 2011 21:11

Enkelt sammanfattat; SE DEN!


Ja ni kan väl gissa vilken film vi såg. Valet var enkelt så här efter oscarsgalan och med studentrabatt. Ingen av oss hade väl så mkt koll på vad filmen handlade om eller vad det var för film, bortsett från att vi visste att det typ var en western. Men vi var både positivt överraskade! Den var så bra att jag satt kvar hela filmen utan att gå ut och kissa en endagång! Tur nog var den inte oändligt lång, men jag trodder nästan blåsan skulle spricka på mig när jag reste mig upp efter att filmen var klar och skyndade till toaletten.


http://www.truegritmovie.com/


Behöver nog se några av de andra oscarsnominerade filmerna med! True Grit fick ju ingen oscar, men var ju toppen. :)


Sa jag att ni bör gå och se den? ;)

Av thecrazypack - 3 mars 2011 12:49

Idag påbörjae vi andra trimestern! Nu är vi verkligen en bit på väg liksom! 33% av graviditeten är avklarad! Tyckte det gick så sjukt långsamt i början, men fortsätter det så här snabbt så får vi ju snart se och lukta på krypet för första gången! Längtar tills jag kan känna krypet röra sig, men jag gissar jag får ha lite mer tålamod... Nästa hållpunkt är RUL 8/4 och fram tills dess blir det väl att jag går och väntar och längtar en massa mest hela tiden. Man kan iaf se livmodern puta upp på mornarna innan jag går upp och äter frukost nu. Så fort jag reser mig så "försvinner" den dock igen.


Inatt fick jag sova gott. Vaknade inte förrän vid 6 o behövde gå upp på toan och sen somnade jag om tills klockan ringde (eller nja Parker väckte mig 3 min innan klockan m nåt ylgnäll i sömnen). Trots god nattsömn så känns dagen dock inte i närheten av lika bra som igår. Mår illa och borde äta, men är totalt osugen på allt vad mat är. *suck* Hade tänkt ta alla hundarna ut på åkern idag, men jag tror jag lägger ner det helt. Skall försöka ta en sväng m Enya iaf (dock inte i närheten av lika lång som igår) och så får väl grabbarna gå dungen igen. Planen är nämligen bio ikväll m älsklingen. Något vi båda nog behöver!

Av thecrazypack - 2 mars 2011 21:18

Dagen har känts mkt lättare än på länge, vilket var skönt!


Myntas ungar verka pigga nu, vilket känns skönt. Förhoppningsvis kan jag slå ihop alla om några dagar, bara jag ser att de har ökat bra i vikt.


Idag fick jag och Enya en underbar tur i solen! Vi tog en runda som normalt tar ca 45 min, men i tempot jag har numer tog den 75 min. Och trots att vi gick i slowmotion så drog tösen ingenting utan strosade med matte och verkade njuta. Vi hamnade bakom en ännu långsammare hund när vi närmade oss hemma och då körde vi lite trixträning, leta och annat kul.


Sen gick jag dungen med grabbarna, vilket de uppskattade. Parker var på lysande humör :) Sen när jag kom in fick jag faktiskt tummen ur och lagade lunch, eller gjorde potatismos iaf. Dessutom gick det att äta upp!   


Inte ens hundarnas försäkringspremie lyckades tynga ner mig idag! Har hunnit prata m svärmor (som kommer hit snart) och mamma, samt offentliggjort Krypet på mitt favvohäng på internet (hundforumet). Mamma var snäll och sponsrade min och Enyas agilitykurs som börjar nästa vecka, så nu är den betald med. Skall bli så kul att komma igång igen! D kom hem och vi lagade mat och sen fick vi kikat på lite tv ihop. :) Nu är han ute m grabbarna och sen blir det nog kvällsmacka, trots att magen är lite uppsväld och dryg redan...


Bra dag överlag alltså   


  Vega m några av sina små   

Ovido - Quiz & Flashcards