the crazy pack

Alla inlägg under augusti 2012

Av thecrazypack - 19 augusti 2012 17:24

Hur ser det ut hos er när det tränas hund? Så här ser det ut hos oss (Krypet har inte riktigt lärt sig att sitta på linje ännu ;) )

 

Av thecrazypack - 19 augusti 2012 11:39

Ännu en medlem av The Crazy Pack har lämnat oss :( Mynta har tappat i vikt de senaste månaderna och i veckan gav hennes lilla kropp upp. Hon var en väldigt speciell liten tös. Sov gott sötaste lilla Mynta!

 

(Här tillsammans med Etti)

Av thecrazypack - 17 augusti 2012 18:27

Vem kunde ana att hon var en sån gos-katt?! Sen vi kom hem har hon fjäskat, strukit sig kring våra & hundarnas ben och varit superkelig! Sovplatsen i vår fotände har så sakteligen flyttats uppåt och det skall gärna trampas, kurras och bäddas uppe hos oss som kan kela samtidigt.    Det märks att hon trivs som det är nu. Och även om vi saknar Virus är det skönt att se att vissa blomstrar nu när han inte är kvar.

 

Av thecrazypack - 11 augusti 2012 20:18

Vad är det för djur som lämnat denna? Rejält torr och gammal, stort sett bara hår kvar i den och nu var den i storleken av en rejäl, färsk Enya bajs.

 

Av thecrazypack - 9 augusti 2012 16:15

Vår älskade, mysiga, roliga, fantastiska, påhittige, pratsamma, kurrmaskin finns inte mer    Han blev kvar på platsen han älskade mest, jagandes näbbmöss, ormar och trollsländor. Det är tomt och tyst här hemma utan honom. Himla tyst...   


 

  2007-04-06 - 2012-08-07  

Av thecrazypack - 9 augusti 2012 16:09

Så var man hemma efter dryga 3 veckr i stugan och innan dess en vecka på västkusten. Semestern har varit UNDERBAR även om den stundtals har haft lite mörkare kanter. Krypet har lärt sig MASSOR! Vi har en helt annan grabb med oss hem än när vi åkte för en månad sedan. Massor med bilder finns, nu skall jag bara hitta tiden för att ta hand om dem och kanske slänga upp några här... Undertiden får ni nöja er m en familjebild vid älskade klockis   

 


Av thecrazypack - 3 augusti 2012 13:37

Tassar-eran är visst över :( Många år av hundsnack, debatter o vänner är nu till ända. Massor har jag lärt mig o mängder m minnen finns kvar. Uttryckningen m en drös vänner då Gimli stack på sin 4årsdag fick mig att inse vilken styrka vi hade i vårt forum. Men nu är det över, iaf om man som jag vägrar fb. Tack alla för dessa 6 (?) år! Nu skall tiden läggas på vettigare saker än forumhäng.

Ovido - Quiz & Flashcards