the crazy pack

Alla inlägg under mars 2012

Av thecrazypack - 12 mars 2012 00:29

eller rättare sagt igår, klockan har ju passerat midnatt, skulle han fyllt 8 år! Han saknas oss nåt enormt fortfarande!


             

Av thecrazypack - 9 mars 2012 23:43


Det finns ingen ursäkt för att inte lägga en halvtimme och se filmen! Gör det! NU!

 

Av thecrazypack - 8 mars 2012 23:08

Japp, vi har börjat kursa igen! Så himla roligt! Ingen agility ännu, men en kurs som jag hoppas skall ge oss en hel del både inför när agilityn drar igång och med tur även i vår vardag. Första gången var utan hund, så idag var första gången för fröken. Vi kom dit sent, så alla andra var redan i full färd m första övnin gen (avslappning) när vi slog upp vårt lilla camp. Enya skötte sig förvånansvärt bra när vi kom in i gruppen och morrade bara samt skällde nåt enstaka skall.


Kursen bygger på boken "läpp kontrollen lös" och jag hoppas att det kommer ge oss massa mer än enbart läsa boken. Jag har iaf hört av många att boken är bra. Det lilla jag läst i den en så länge gör mig väl inte jätteimpad, men som en kursbok tror jag nog att det kan bli super!


Dagens övningar var väl inte allt för avancerade, men i en ny grupp är ju fröken alltid lite spänd. Dessutom så var ju majoriteten av hundarna som är med på kursen hundar i behov av kursen så att säga, så stundtals skälldes det en hel del. Enya skötte sig dock super! Efter att vi slagit oss ner blev det inget mer skällande! Och tusan vad lättmotiverad hon var! Hon körde allt och inget typ, svansen gick och hon ville vara till lags på ett sett jag sällan ser. Så himla roligt! Man skulle ju kunna tro att vår relation igentligen borde vara kass just nu (relationen m Enya brukar behövas jobbas på konstant för att hon inte skall dissa en helt). Det finns ju knappt nån energi över alls till hundarna som det är. Visst de kommer ut på sina promenader, men träningen är helt obefintlig stort sett och det är knappt så man orkar kela m dem vissa dagar... Men istället för att bli skitdryg och utåtagerande (som normalt är det som sker såna här perioder) så var hon en gudinna att jobba med! Kul, man blir så pepp då! Nu skall vi bara försöka få till träningstillfällen i veckan...


Iaf, övningarna vi gick igenom var:

avslappning

burträning

default-beteende (jag skall byta ut sitt som jag envisats m i alla år till ligg istället kom jag fram till, då Enya ju faktiskt inte så gärna sitter)

fri-kommando

grabba-tag-i-halsbandet (något som vi behöver köra på Felix som tycker det är skitläskigt att ta av/på halsband)


hmm det var nog det. Så inga svåra grejer, men nog så viktiga. :)


Nu Sova! Imorn blir det bad m Krypet igen. :)

Av thecrazypack - 4 mars 2012 22:10

Det är verkligen hög tid för lite hundbilder tycker jag! Trött som man är så får ni nöja er m dem i en lång rad utan text eller nåt annat kul. Finast i världen är iaf mina vovvar!!  


                                   

Av thecrazypack - 2 mars 2012 20:18

Krypet har fått en matstol så nu har han börjat få smaka på mat lite mer och givetvis så har kameran funnits med (fast detta är bara mobilbilder, då jag inte orkat lägga över bilderna från kameran). Och han är ju så underbart söt när han smakar, utforskar, undersöker och mumsar i sig! Vi sitter med och mmm:ar med honom och sen han började mumsa mat så mmm:ar han även när han tuggarr på sina favoritleksaker  


Idag efter bad och hundpromenad fick han smaka gröt för första gången. Aningen tveksam till en början, men sen satt han lycklig o nöjd och mumsade på för fullt. Äta själv med sked var inga problem alls (gröten var ju som klister)

   


Till middag blev det ris och lite sallad och frågan är om något ens hamnade i magen, men nöjd till tusen var han iaf :)

       


Och när man ätit så blir man såklart törstig. Vatten är mumma det med!

   

Ovido - Quiz & Flashcards