the crazy pack

Alla inlägg under december 2011

Av thecrazypack - 19 december 2011 09:24

Jag vet att jag säkerligen gör dumt med at skriva detta, för med min tur lär det innebära att det dröjer månader till nästa natt av detta slag, men jag måste! Inatt har jag fått sova! Ja tom så mycket att jag vaknade nu vid nio och inte såg nån anledning alls att ligga kvar i sängen! Normalt kämpar jag allt vad jag kan ör att tvinga mig upp innan 11 och det är inte alltid jag lyckas med det ens!

Inatt lät Krypet mamma sova ut ordentligt med första nattamningen först vid 4 (oftast är den redan vid 1) och sen kunde han tänka sig att sova ytterligare 3 timmar innan nästa amning (normalt blir det sällan mer än 2 timmar efter att han vaknat en gång och ammat på natten, inte alls sällan blir det varje timme tills vi går upp!)! Fatta vad skönt!! Två styckern 3 timmars pass med sömn på en och samma natt (ja för själv kom jag ju inte i säng förrän vid 1 igår :P )!

Krypets pappa misslyckades dock helt m att komma upp till jobbet idag utan mumlade nåt om att han rättar rapporterna hemma istället när jag frågade om han inte borde gå upp. Så nu ligger mina favoritgrabbar och sover så gott tillsammans medan jag njuter av att faktiskt känna mig skapligt pigg på morgonen OCH få äta frukost i lugn och ro!  


Såg att vårens hundkurser har kommit upp på sidan nu och det kliar verkligen i fingrarna! Vad skall man amäla sig till?? Funderar på om man skall gå agility 2an ytterligare en gång till. Inte för att vi egentligen behöver det kanske, utan mer för att få en till kurs att gå :P Eller kanske "Agility för skoj skull"? Och så 3an så klart. Den kan man väl gå hur många gånger som helst va?! ;) Studiecirkeln som börjar i januari har jag lagt ner dock. Tyvärr. Men det känns inte så lockande att tvinga ut D och Krypet då och som det är nu så är jag rädd att Krypet inte tänker vara så sammarbetsvillig vid den tidpunkten på kvällen att han kan sitta med på kursen :P 

Sen SKALL vi gå "Släpp kontrollen lös" nu i vår! För den har jag ju velat gå i ett år nu eller vad det nu är.


Åååhh vad jag längtar till våren nu och att få komma igång med hundträningen igen (för sorgligt nog klarar ja inte av att komma igång med den själv utan kurs inplanerad...)


Idag skall vi äntligen få till det där besöket till öppna förskolan har jag bestämt. Jag är ju iaf vaken (och fått frukost i mig!) nu, bara Krypet som behöver vakna så vi kan ge oss iväg. :)


Och så en bild på älsklingen när han läser bok  

   

Av thecrazypack - 17 december 2011 20:14

Idag har vi haft underbart besök av en ljuvlig liten norsk tös (& hennes mamma  ) . Tur för henne att hon är så söt, för köket var inte lika fint när hon lämnade det ;)

         


Felix hade fullt upp. Så mycket prassel i köket kan man ju inte låta vara obevakat! Så han fick helt enkelt tugga ben på plats :)

 

Av thecrazypack - 16 december 2011 12:31

jag saknar min blogg, eller kanske framförallt tiden till att hinna/orka blogga. jag tycker det är mysigt att skriva ner vad vi gör, fixa lite bilder osv. och det är supermysigt att sen kunna gå tillbaks och läsa om vad vi gjort... men tiden o orken finns inte riktigt hur gärna jag än vill. tiden brukar först infinna sig nån gång efter tolv på kvällen och då tryter orken. vid den tiden prioriterar jag att få annat gjot så att jag kan få komma i säng snart! så nu sitter jag här m ett kryp i knät och försöker blogga utan några stora bokstäver alls :p fult som stryk, men det är så det får bli just nu.


känner mig som ett vrak! krypet tycker inte att mamma behöver sova så mkt som mamma tycker och det verkar inte bättre än att det är krypet som bestämmer. själv sover krypet gott när han känner för det :p


-nu vill krypet ha mat o det är bara att lyda, så gick det m det blogginlägget-

Av thecrazypack - 13 december 2011 18:18

I helgen åkte vi till västkusen och firade lite mini-jul med min familj. Krypet fick en massa fina paket och skötte sig ypperligt (så klart!). Dessutom fick Krypet träffa sin andra moster för första gången, vilket kändes himla kul. När Kypet sen somnade tillsammans m sin pappa, så passade vi systrar + syrrornas karlar på att ha en riktig spelkväll. Tusan vad kul det var! Tycker det är så himla tråkigt att vi ses så lite som vi gör. Hade älskat att hadem närmare, men nu är det ju som det är... Jag har iaf jävligt bra syrror som jag älskar enormt mycket, dessutom har de hitta jävligt bra killar så det blir liksom verkligen fullpott när vi ses! Att vi sen har världens underbaraste mamma som fixade och höll på för att vi skulle få en härlig dag    Tänk vad lyckligt lottad man kan vara :)


Hundarnas helg var väl inte allt för rolig dock... De fick iaf en tur till sjöhagen i stormen, men då havet hade hittat sig hela vägen upp till vägen blev promenaden ganska så kort.


En liten bild behövs så klart. Helgens bilder ligger fortfarande i kameran, så ni får nöja er med denna så länge. Tidigare funderade vi på hur han kunde ha en sån enorm rumpa, men med den sovstilen är det väl inte så konstigt :D

 

Av thecrazypack - 8 december 2011 00:34

Orken för att ge vettiga blogginlägg tryter. Jag borde sova nu, men är alldeles för mkt uppe i varv, så det får bli en liten lista här på onsdagsnatten... Skickar vidare till alla er andra som oxå är i behov av en lista i er blogg ;)


1. Hur gammal är du om fem år? 34

2. Vem var den sista du träffade? sambon D, som gått o lagt sig nu

3. Hur lång är du? 1,67, perfekt alltså :)

4. Vilken var den senaste film du sett? eh... "Hanna" tror jag det var.

5. Vem ringde du senast? Mamma

6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Nåt i stil m att jag är less kanske och var nog till D

7. Var är dagens planer? Dagen har ju precis börjat och först av allt skall jag sova ;)

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? SMS! Hatar att prata i telefon!

9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Skilda

10. När såg du senast din mamma? oktober var det va?

11. Vilken ögonfärg har du? blå

12. När vaknade du idag? Idag har jag inte sovit ännu

13. Har du någon gång hittat en katt? dräller ju av dem överallt! Dessutom har jag hittat kaniner, hundar, fåglar & marsvin! Det ni ;)

14. Vilken är din favoritplats? Finns många faoritplatser. Stugan! Spanien! Sängen! Där D och Krypet är!

15. Vilken plats föredrar du minst? Stressiga platser med hetsiga människor

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Tänker inte så långt, försöker leva i nuet.

17. Vad skrämde dig som barn? Samma som skrämmer mig nu, tandläkare & sånt där läskigt :P

18. Vem fick dig att skratta senast? Krypet!

19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Njae, hade jag haft intresse av att äga det hade jag väl gjort det, men intresset finns inte.

20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar

21. Sover du med eller utan kläder på dig? Helst naken, men m läckande tuttar har det blivit m trosa & BH de senaste månaderna

22. Hur många kuddar har du i sängen? runt 5 tror jag det är

23. Hur många landskap har du bott i? Skall man ha koll på landsapen?!

24. Har du någon gång spytt på fyllan? Det var längesen nu!

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor

26. Är du social? Ibland är jag översocial, andra gånger helt grymt osocial

27. Vilken är din favoritglass? Chokladbomb (som jag dock inte hittat på läng nu :( )

28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Betala studielånet (suck vad trist svar), köpa nya kläder och KÄNGOR och det lilla som sen fanns kvar skulle väl gå till ett hus/gård...

29. Tycker du om Kinamat? Eh var det en fråga som passade in bland de andra?

30. Tycker du om kaffe? Nej och jag gillar inte kaffedrickade heller! Har ni känt er egna andedräkt? Minns ni inte hur man hulkade sig när fröken m sin stinkande andedräkt böjde sig över en på lågis?? (fast D älskar jag även om han dricker kaffe ;) )

31. Vad dricker du till frukost? Juice eller oboy kanske

32. Sover du på någon särskild sida? På höger sida av sängen, eller mellan mina favvograbbar. Och enligt kroppen alldeles för mkt på höger höft för tillfället.

33. Kan du spela poker? Kortspel är kul, sen hur bra jag är på det är väl en annan fråga!

34. Tycker du om att mysa? Finns det nåt bättre?! Oasett om det är med en hund, en bebis eller sin sambo!

35. Är du en beroendemänniska? Sockerberoende helt klart

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nej.

37. Vill du ha barn? Har redan världens bästa unge! Men vill gärna ha fler nån gång i framtiden

38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska är väl det enda jag kan säga att jag KAN

40. Föredrar du havet eller en pool? Havet! Finns det nåt mäktigare än ett hav i storm?! Älskar och saknar!

41. Vad spenderar du helst pengar på? Tänk om man hade pengar att spendera... :P Fast de få jag har tycks främst gå till Krypet just nu

42. Äger du dyra smycken? Nej.

44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Fil & start

45. Vem är den roligaste människan du känner? Det beror ju på vilken dagsform jag är i vem jag tycker är rolig ;) Men just nu är nog Krypet den roligaste jag känner, men man skulle nog kunna ifrågasätta det svaret kanske :P

46. Välj ett ärr på din kropp? ok, valt. Vad skall jag göra nu?! :P

47. Vad har du för ringsignal? Ingen aning. Hemsk är den iaf, men jag har inte orkat fixa mina små fågelsånger till den nya (eller det är väl snarare D som måste fixa det). Innan hade jag en talgoxe iaf.

48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Japp och Krypet har använt en del redan!

49. Flirtar du mycket? Kan nog vara ganska så flirtig ibland ja.

50. Vart togs din profilbild för din blogg? Eh, top-bilden är ju tagen på flera olika ställen

51. Kan du byta olja på bilen? Hur svårt kan det vara?

52. Har du fått fortkörningsböter? Nja, om jag hade fått det hae jag nog fått en saftigare böter för att hakört utan körkort

53. Vilken var den senaste bok du läste? Att föda eller nåt sånt hette den

54. Läser du dagstidningen?nyheter är deprimerande

55. Prenumererar du på någon veckotidning? Hinner ändå inte läsa

56. Dansar du i bilen? Hade jag fått plats hade jag lätt gjort det, men det går ju inte att svänga loss i en trång bil

57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? ingen aning, fråga D (sist vi åkte bil måste det ha varit iaf)

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? en lista över saker som behöver göras här hemma...

59. När var du i kyrkan senast? Försöker undvika den platsen, så vid nåt bröllop eller nån begravning

Av thecrazypack - 8 december 2011 00:15

Ingen tvekan om saken! Bad av liten hund klassas helt klart som tortyr och borde förbjudas enligt lag!!

   

Av thecrazypack - 5 december 2011 16:30

Nyvaket Kryp i tassar-pyjamas lyckligt lekande m sin tigerskallra från er  

   

Av thecrazypack - 4 december 2011 23:35

Då vi snart skall åka och hälsa på Krypets mormor och mostrar så har vi påbörjat projektet "duscha alla hundar". Ena moster är ju väldigt allergisk mot alla odjuren, så i ett desperat försök att göra det lite lättare för henne planerar vi att iaf ha rena hundar m oss och inte några sunkiga stinkhundar. Det är dock inte helt lätt att hitta tid för annat än sånt som absolut måste ske då Krypet envist vill ha all uppmärksamhet (eller någon go varm förälder att sova på). Men så idag, efter att jag hade fått städat degusburen och innan jag själv hoppade in i duschen fick Parker snällt ställa sig i badkaret. Numer står han oftast snällt kvar (förr hoppade han gärna ur när han var som luddrigast), men när jag började torka honom tog han ett skutt ur och såg till att blöta ner hela badrummet. Efter att ha torkat en krånglande, dansande tramshund så öppnade jag toadörren och sa "varsegod" varpå Parker slänger sig tillbaks in i handduken och dansar runt för mer torkande    Fjanthunden tycker uppenbarligen att det är alldeles för skönt att torkas för att han skulle få för sig att lämna rummet!


Behöver jag säga att INGEN av de andra hundarna syntes till när jag kom ur badrummet? De, till skillnad från Parker, hatar allt vad bad och torkning heter!


Vet inte vad det är med Parker som gör att han idag tycks älska allt sånt där som de andra avskyr... Parker kan ju tom be om att få sina klor klippta flera gånger om. Han står liksom och hänger vid en när man klipper de andras klor och har inget alls emot att få sina gjorda. Det är nästan kul ju + att man får kex efteråt. Skulle man få för sig att pilla på hans tassar i nåt annat läge så rycker han dock alltid i dem :P


Hmm... Undra om jag har nån fin bild på fjanthunden (som är en ypperlig barnvakt, fram tills det rör sig läskiga människor utanför fönstret, då morrade han och drog :P )...


Den finaste, mysigaste nacken i världen  

   

Ovido - Quiz & Flashcards