the crazy pack

Alla inlägg under september 2011

Av thecrazypack - 12 september 2011 16:03

Imorse vaknade jag vid 6 och kunde inte somna om (efter att ha somnat vid 2 & varit uppe igen vid 3! *suck* ) och då magen kurrade så förfärligt gick jag upp. Åt frukost framfr tvn och på aftonbladet fanns det att läsa om en skogsbrand i Mijas!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13607613.ab

 

Rädslan om att centret som jag jobbade och bodde på under nästan 3 år och där mina hundar har vuxit upp skulle drabbas av lågorna slog mig så klart! Gick och kollade på nyhetsmorgon, men inte ett ord om branden, så då blev det till att googla för att hitta mer info. Men informationen var knapphändig och vid 10 somnade jag om igen för att vakna först vid 13. Då kunde jag hitta denna artikel

http://www.typicallyspanish.com/news/publish/article_31903.shtml


Kollar man på maps.google.se var Parque de Entrerríos (där branden tros ha startat) ligger så får man en markering på andra sidan floden från centret!

 

Oron blev ju inte mindre direkt, men tack och lov fick jag ett lugnande sms från Kim ( http://www.kimsanimalrescue.com/ ) som driver centret om att branden va ca 10 km från dem! Så hundar, människor, center och vårat spanska paradis där mina älsklingar växte upp har klarat sig!

 

 

Nu håller vi bara tummarna för att branden är under kontroll och inte drabbar något annat rescue!

Av thecrazypack - 11 september 2011 14:50

Idag skulle Gimli ha firat 7½ år! Men så blev det aldrig. :( Saknar honom varje dag och den senaste tiden har jag saknat honom så det gör ONT! Fan vi kommer aldrig få en hund i närheten av lika bra som han igen!


Snubblade över dessa filmer idag när jag letade efter beriknings-filmer och bara måste visa dem (igen kanske?). Varje gång jag kollar på dem blir jag så stolt i hjärtat över min älskade Gim.   Hur han så fint medlar mellan den dryga lilla terriern som inte vet hur man riktigt skall bete sig i närheten av en katt och katten som undrar vad tusan det är för något litet som skuttar runt. 



Av thecrazypack - 10 september 2011 20:04

Kanske inte den bästa kombinationen, men han var ju sysslosatt iaf :P

 

Av thecrazypack - 9 september 2011 18:03

Vänta vänta vänta. Jag är värdelös på att vänta! Nu har snart ALLA som gissat haft fel dessutom *suck*


http://thecrazypack.bloggplatsen.se/2011/08/01/5934002-dax-att-gissa/


Så vad gör man? Jo man väntar lite till... *suck*

Av thecrazypack - 8 september 2011 12:39

så långt ögat kan nå *suck*

När jag vaknade vid 4:30 imorse för att kissa så hade jag rejäla onda sammandragningar som envist höll mig vaken i över en timme. Slutade faktiskt m att jag tog två alvedon för att slippa ontet och först då kunde jag somna om. Givetvis hoppades jag att jag skulle vakna m ännu ondare sammandragningar så småningom, men icke. Nu är allt som "vanligt" igen. *suck*


Av thecrazypack - 7 september 2011 15:49

Igår funderade jag allvarligt på om det inte vore bättre att skaffa ett par marsvin än vänta på Krypet. Tårarna kom för allt och absolut ingenting och allt kändes bara BAJS!


Idag var det da för barnmorskan igen och det var m blandade känslor jag gick dit. Hade ju vekligen hoppats slippa detta besöket, men nu blev det ju inte så. Allt såg iaf fortsatt bra ut. Mitt blodtryck, magens storlek och Krypets hjärtslag och position :) Dessutom så gjorde BM en vaginal undersökning och den fick mig genast på bättre humör (även om den var allt annat än skön :P ). Iaf... Livmoderhalsen har centrerat sig (BRA! normalt ligger den svagt bakåtlutad, vilket den inte gör längre), den var nästan helt utplånad (BRA!) och jag var öppen ca 3 cm! BM kände Krypets huvud och jag tror både jag och D blev lite avis. Vi vill ju oxå få ta på Krypet nu!! Men nu känns det inte riktigt lika hopplöst längre, utan som om det faktiskt händer nånting, även om jag inte riktigt märker av det ännu... Med lite tur så fick BMs pillande/grävande det hela att inse att det är dax nu, så att vi kanske kan få åka in till förlossningen inatt..? Hoppas kan man ju iaf!

Av thecrazypack - 5 september 2011 12:57

Så var dagen här. Dagen som vi räknat ner till i nästan 9 månader! Dagen vi väntat och längtat till. Dagen då Kypet är beräknad att födas enligt ultraljudet. MEN inte syns Krypet till inte! Inte mer än vad h*n gjort de senaste veckorna/månaderna m nån kroppsdel som sticker ut lite här o var på min mage. Jag har förstått (av att läsa andras bloggar) att dagen inte skulle bli så rolig att möta, men tusan vad deppig jag känner mig. :( Känns inte direkt som om Krypet är på väg heller, så här lä väl jag sitta och ha tråkigt och vara less på att vara trött i två veckor till :( Och jag ser ju helst att vi slipper vräka Krypet om man säger så...


Dessutom så är dagens (min sista) vattengympa inställd. Det var nåt m att klorpumpen eller nåt hade gått sönder... *suck*  Nog för att jag egentligen är för trött för det, så så sätt är det kanske bra att det är inställt, men jag gillade ju vattengympan och den fick mig på bra humör. Nu blev det ju inte ens att jag fick säga ordentligt hejdå till gruppen och BM :(


Ja idag är jag bitter och deppig!

Av thecrazypack - 3 september 2011 21:25

Det händer ju fan ingenting på Krypet-fronten känns det som. Undrar om Krypet är medveten om att h*n är beräknad att dyka upp på måndag? Dessutom vore det ju mer praktiskt om Krypet kom när det är helg ju ;) Men i det här tempot lär Krypet dröja kvar ett tag till... Vem vet, vill h*n vara extra jävlig så ser h*n väl till att träffa "so you think you can dance finalen" nästa vecka. Det ända som jag och D följer på tv. Men jag kan kanske förlåta Krypet för det, bara ungj-veln kommer ut! Jag ser dock hellre att vi, hela familjen, tillsammans m Krypet, ser på finalen tillsammans nästa vecka! Vore inte det super?!


Idag släpade vi iaf oss iväg till djurbutiken för att köpa hö till degusarna. Felix fick följa med och när vi kom fram visade det sig vara nån familjdag eller vad det nu var där, så det var hästar, grillstånd och freestyle-uppvisning på parkering. Dessutom några bra priser i butiken + att man fick en hamburgare från grillen om man handlade. Så vi fick handlat en del, D fick sig en hamburgare & så kollade vi på lite freestyle innan vi drog vidare till IKEA. Stackars Felix övergavs i bilen (& somnade så gott) medan jag och D gjorde IKEA så fort vi bara kunde. Fy för att gå på IKEA en lördag alltså! Men det blev handlat lite smågrejer till Krypets skötbordsplats, så snart är den platsen helt komplett med. Det kommer bli sååååå fiiiiiint! D har byggt ett skötbord som ligger på tvättmaskinen och just nu bygger han en hylla som skall sitta bredvid på väggen. Ett duschdraperi m färgglada fiskar skyddar hörnet från vatten från dusch/badkar. Jag ville egentligen ha ett helt genomskinligt duschdraperi där pga ljuset, men det fanns inte och detta släpper igenom en hel del ljus, samtidigt som Krypet kommer ha fina fiskar att kika på :)

Ovido - Quiz & Flashcards